Va ska man säga!!!

Hatar Socialen...!!! Nu när man ringer å ber sin handläggare att ringa upp så skiter han bara i de..!! So FUCKING less på de här jävla systemet vi har..!! Vet inte va ja ska skriva.. Blir bara så jävla irriterad..!! Får ju faan inte hjälp när man behöver den som mest..
Har tyvärr inte haft tid å skriva bloggen på några dagar. Men de beror på flytten.. Skriver lite kort om va som har hänt.. Va på Wasa i fredags me min favvogumma å sandra.. Fett kul.. Lyckades se till så att snuten stoppade mamma.. Haha.. xD
På lördagen så va ja hemma hos Nina.. Hade fett kul av de som ja kommer ihåg.. Blev väldigt full.. Mwen så kan de e ju bli ibland.. Tack Nina för en riktigt kul kväll.. Va ett tag sen. Hoppas vi kan hålla kontakten nu.. =P
Har inte sovit nått inatt heller.. typ 3-4 timmar. Men men..! Idag så kommer Rosie hit.. Lääängtar..! BTW..! Tatuerade mej i lördags me.. Den Blev grymt snygg.. E så jävla nöjd.. =P Tack Gumman..!
Nu ska ja hoppa in i badet. Sen blir de Frulle.. Får la se om de blir nån uppdatering.. Men de tror ja.. Ha de så jävla bra så länge..

So long FUCKERS.!!
PZ

Kommentarer
Postat av: Rosie

Hell yeah gumman! <3

Jag är snart påväg. ^^



Syns om ett tag.

Puss

2008-12-02 @ 14:23:34
URL: http://roosie.blogg.se/
Postat av: Nina

Ja jag hoppas också vi kan hålla kontakten :)

var jättekul att ni kom i Lördags :D

Kram

2008-12-03 @ 13:39:27
URL: http://ninawikizz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0