Back In Town

Då va man tillbaka i mora då.. SUCK..!! I torsdags så åkte ja ju ner för att gå på en arbetsintervju å för att träffa Rosie.. Hade de riktigt kul å sitta å kolla på när hon jobbade. Lyssnade t.o.m på hennes samtal.. Hehe..!! Efter att hon hade slutat så drog vi till bolaget inne i city.. Efter att vi hade handlat lite öl så åkte vi vidare till Medis. Där gick vi ner till bågen å drack lite öl. Men de blev för kallt att vara ute så vi gick till Kellys.. Där hade vi riktigt kul.. Ialf ja..!! =P Sen drog vi till meduza. Va helt ok där med. Kommer inte ihåg så mycke av resan hem till Rosies syrra men de e inge ja lider av.. De ja vet e att ja deckade ganska fort när vi kom fram dit.. Hehe..!


 
När ja skulle ta tåget hem på fredagen så var ja så jävla stressad. Va meningen att vi skulle hinna käka å så innan ja skulle åka. Men så blev de inte. Blev en äcklig hamburgare från Donken..

Helgen har varit helt underbar.. Åkte till Borlänge där Andreas kom å hämta upp mej. Sen så åkte vi hem till han i Falun. Blev en film rik helg vill ja bara lova. Såg på Saw 4.. Fan va den va bra..! Blev lite rädd några gånger. Men de e ju inge ovanligt. De e ju mej vi pratar om. =P På lördagen blev de lite whiskey å nån öl. Riktigt mysigt va de..

Å nu så e man hemma i Mora IGEN..!! Å de e fett trist måste ja säga..!!! Men en sak e ja ju glad över. De e att Rosie e här.. WEEII..! Va meningen att hon skulle åka hem idag men hon kände sig lite hängig så hon blir kvar här tills imorrn.. Kommer bli så tomt när hon åker. Men ja får ju träffa henne nästa helg. För då ska vi till Criss å gadda oss.. Längtar som fan..!!

Idag har vi bara chillat.. Eller ja. Vi har varit på tippen å kastat en massa jävla skit..!! Hatar å sortera saker. Men men man måste ju de med.. Sen har vi bara kollat på film. Älskar å kolla på film måste ja säga.. Finns nog inge bättre. Ialf inte i nuläget.. Snart så blir de en massa snacks å nån film till.. Men först så måste ja ta mej nått å käka.. E svin hungrig..!!

Over And Out!!

PZ..!!
 


Kommentarer
Postat av: Rosie

Jaaadu gummsan. Vi har haft FETT kul. :D Jag längtar som faan jag också tills vi ska gadda oss. ^^

Hoppas att jag mår bättre imorgon iallafall.. Vill verkligen jobba lite. :p

Neeej vad blir det för film nu? ;)



Love you. <3<3

2008-11-18 @ 01:09:09
URL: http://roosiee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0