A little bit Sad..

Suck va trist väder de e.. Idag känner ja mej väldigt nere. Vill inte göra ett skit. E bara så less på allt som har me myndigheter å göra. Hur fan ska man få dom att fatta att man mår skit? Måste man ha de ner skrivet på ett papper för att dom ska förstå de?? Den enda som vet att ja mår dåligt e la ja? Har ja rätt eller fel?? Tkr de här systemet suger..!! Fuck it..!!! Önskar att ja bara kunde lämna den här skit hålan å allt som finns i den å bara dra iväg å börja om på nytt. Men de kan ja tyvärr inte göra än.. Har lite som ja måste reda ut innan de e dags. Å ja vet inte hur lång tid de kommer att ta.. Men så fort de e klart så drar ja.. *Läängtar* Aja skit i de nu..!!!



Om några timmar så anländer våran nya familjemedlem Ronja.. Ska bli spännande å se hur hon reagerar.. Men ja tror nog att hon kommer att ta de bra. I slutet av månaden så ska ja åka å hämta en valp.. Han e så himla sööt. Har verkligen gått å väntat på att hitta den rätta hunden.. Å nu så har ja de. Samtidigt så ska ja åka å hälsa på min moster. Eller ja morsan ska me oxå. Så de ska bli så spännande.


Till helgen så ska ja åka till Marcus om de inte blir nå ändrade planer. Men de hoppas ja inte att de blir.. <3


Btw.. Så har ja lagt upp ett litet träningsshema som ja hoppas ska göra min vardag lite lättare.. Man mår betydligt mkt bättre om man får röra på sig.. De märkte ja i helgen. xD Så nu e de slut me att bara ligga hemma å inte göra ett skit..!! För de e verkligen bara BOOOORIIING.!!!! Så e de nån som vill haka på så e de bara roligt.. Alltid trevligt me lite sällskap. Men ja har inte räknat me att de e nån som vill/orkar.. Så ja lär få köra mitt lilla race själv.. :P



Nej nu ska ja ta mej nått å käka. E så otroligt hungrig.. Sen får vi se va ja hittar på för skoj.. =) Men ni får ha en fortsatt bra dag ni som läser de här.. Fast de e trist väder.. Bye bye..!!

PZ

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0